Receptúra z ďalekého Arménska, ktorú v poslednom čase Česi aj Slováci doslova milujú. Ľahko pikantná a voňavá zmes, ktorá nemôže chýbať na žiadnej grilovačke a zvládnu ju aj deti. Výborná na steak, mleté mäso, šašliky a ražniči. Nadčasovú chuť vykúzli na pečených zemiakoch či grilovaných krídelkách.
TIP OD DAVÍDKA:
Ak chcete urobiť sekanú trošku inak, nie len s majoránom, cesnakom a rascou, vyskúšajte ju pripraviť s Arménskou adžikou.
Alebo:
Na kilo kuracích krídeliek použite jeden malý jogurt, šťavu z jedného citróna, malú lyžičku Adžiky a soľ podľa chuti. Asi dve hodiny marinujte a potom šup na gril alebo do rúry. Budete veľmi prekvapení z výbornej chuti Arménskej adžiky.
Ďalšieho nakupujúceho môžete pridať kedykoľvek vo vyskakovacom okne po vložení tovaru do košíka.
Ďalšie žufanky už sa budú ukladať k novému nakupujúcemu.