Recepty

DIY DIY
Slimáky z kysnutého cesta s medvedím cesnakom a syrom

Recept týždňa

Slimáky z kysnutého cesta s medvedím cesnakom a syrom

Droždie rozdrobte do malej misky a rozmiešajte na kašu. Následne zasypte lyžicou múky, zalejte vlažným mliekom (pozor, nesmie byť horúce), premiešajte vidličkou a pri izbovej teplote nechajte vzísť kvások. Ak je droždie čerstvé a v poriadku, mal by sa kvások vytvoriť do 10 minút.

V robote zmiešajte mlieko, med, vajcia, maslo, múku, droždie a soľ. Pomocou háku ...

CELÝ RECEPT ZDE
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie