Ochutnajte CESNAKOVÝ PEPER. Tak ako je jednoduché jeho zloženie, ktoré tvorí cesnak a čierne korenie, tak jednoduché je aj jeho využitie v kuchyni. Grilované mäso či mäso na ražni, hovädzie dusené, bravčový špíz či ryby. Hodí sa skoro všade, pretože vašej fantázií sa medze nekladú.
TIP OD DAVÍDKA:
Čo tak treska s cesnakovým korením?
Rybu potrite akýmkoľvek olejom, (nie olivovým, ten patrí do studenej kuchyne) položte na stredne rozpálenú panvicu alebo gril a nechajte pár minút piecť. Potom na dve minúty rybu otočte na opačnú stranu. Buďte pri tom opatrní, treska je krehká ryba. Na ďalšej panvici rozpustite maslo, pridajte polovicu čajovej lyžičky koreniacej zmesi a rybu vložte do pripraveného ochuteného masla. Nechajte chvíľu odpočívať.
Nezabudnite, že pri mäse a rybách platí pravidlo: čas tepelnej prípravy sa rovná času odpočívania pred prípravou. Tresku položte na tanier, zalejte zvyškom masla, osoľte a servírujte napríklad s grilovanou zeleninou.
Ďalšieho nakupujúceho môžete pridať kedykoľvek vo vyskakovacom okne po vložení tovaru do košíka.
Ďalšie žufanky už sa budú ukladať k novému nakupujúcemu.