KURZY VARENIA S DAVÍDKOM A JEHO KORENÍM: ČESKÁ KUCHYŇA TRADIČNE I NETRADIČNE

KURZY VARENIA S DAVÍDKOM A JEHO KORENÍM: ČESKÁ KUCHYŇA TRADIČNE I NETRADIČNE

Už niekoľko rokov často počúvam, keď vo svojich predajňach osobne predávam, vetu mojich zákazníkov "A nechcete ísť ku mne do kuchyne mi to jedlo navariť alebo nemáte nejaké kurzy varenia či nevydáte nejakú svoju kuchárku?“. Dobrá správa je, že na kuchárke už pracujeme a ešte lepšia - KURZY VARENIA S DAVÍDKEM už máme. Pripravil som pre vás živý kurz ČESKÁ KUCHYŇA TRADIČNE I NETRADIČNE. Prvé kursy začali sme na Slovensku v najstaršej a najprestížnejšej slovenskej Škole varenia Pre Gurmánov, vo Svätom Jure u Bratislavy. Nový kurz sa uskutoční v JANUÁRU 2023 Termín upresníme,

Som nielen dobrým korenárom, ale myslím, že už aj dosť "vyvareným" kuchárom. Varím 25 rokov, cez 10 rokov som varil vo svojich reštauráciách a mám za sebou stovky cateringových akcií a svadieb. Myslím, že sa môžem v kľude nazvať odborníkom nielen na tradičnú českú kuchyňu, ale vďaka tomu, že žijem už niekoľko rokov v Bratislave, aj na kuchyňu slovenskú. Obe kuchyne robím tradične aj netradične, používam veľa vlastných postupov, trikov a moje jedlá sú podľa ľudí, ktorí ich ochutnali, doslova „wow“.

Naviac svoje Davídkovo koření vymýšľam, miešam a predávam cez 14 rokov, takže vám o ňom s istotou môžem povedať úplne všetko.

Proces vlastných kurzov varenia bol zdĺhavý, ale ten čas už nastal. Všetko, čo som sa za život v kuchyni naučil, som pretavil do svojich "živých" kurzov varenia.

Tu je môj prvý kurz: ČESKÁ KUCHYŇA TRADIČNE I NETRADIČNE

"Celý kurz jsem postavil, jak jinak, než netradičně. Za 4,5 hodiny vás naučím 1 OMÁČKU, 2 druhy PEČENÉHO MASA, 3 druhy TRADIČNÍCH ČESKÝCH KNEDLÍKŮ a navíc skvělou JIHOČESKOU KULAJDU. A jako bonus - celým kurzem vás provedu ve své česko-moravské slovenčině :)"

1. Prvým jedlom, ktoré vás naučím, je MORAVSKÝ VRABEC S KYSANÝM  NEZAHUŠŤOVANÝM ZELÍM a k tomu ako prílohu CHLUPATÉ KNEDLÍKY. Mäso aj kapustu jednoducho pripravené a skvelo dochutené. Chlpaté knedlíky sú pre mňa síce vždycky lotéria, či sa rozpadnú alebo nie, ale myslím, že tie naše budú skvelé.

2. Druhým jedlom je naše nejtradičnejšie jedlo a to SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KARLOVARSKÝM KNEDLÍKEM. Sviečková na smotane je české národné jedlo a rozhodne patrí ku klenotom českej kuchyne. Veľa ľudí túto omáčku vôbec nevarí, pretože sa zdá byť zložitá a zdĺhavá, ale opak je pravdou. Ja osobne som už sviečkovej navaril, povedzme, tisíce litrov a naučil sa niekoľko variant tejto omáčky, tak ju naučím aj vás. 

3. Tretie jedlo v mojom kurze je, myslím si, úplná pecka, ktorá dostane do kolien aj toho najväčšieho gurmána. PEČENÁ KACHNA NA FENYKLU SE ZELÍM Z ČERVENÉ ŘEPY A DOMÁCÍM KMÍNOVÝM KNEDLÍKEM. Môj vyhlásený recept na jedlo, na ktoré sa dlho pamätá.

Aby sme nezomreli hladom než sa nám upečie mäso, naučím vás našu TRADIČNÍ JIHOČESKOU KULAJDU. A to si teda pochutnáte!

Celý kurz si všetko, čo budeme robiť, budete pripravovať sami! Ja som len váš kouč a lektor. Odo mňa dostanete obrovský balík mojich vlastných skúseností, vedomostí, tipov a trikov z kuchyne. Naviac sa dozviete mnoho praktických rád a postupov, ako si sami namiešať vlastné zmesi korenia, aké druhy korenia sa k sebe hodia, ako s ním v kuchyni pracovať,ako dochutit dobre jedlo a mnoho informácií o korení celkovo. Som síce dobrý kuchár, ale myslím, že korenie je moja najlepšia parketa, takže sa celý môj kurz nesie v duchu dochucovania jedál a moderného korenárstva.

Týmto plním prianie stovkám našich zákazníkov, ktorí ma priamo oslovovali alebo mi písali, či o niečom takom neuvažujem, že by sa radi v takýchto kurzoch niečo nového naučili. Česká tradičná kuchyňa NETRADIČNE je prvý z takýchto kurzov (nielen so mnou). Druhý je "VARÍME DETOM: POLIEVKY, OMÁČKY, CESTOVINY" - o tomto sa dozvite viac TU.

V priebehu celého kurzu sa odo mňa dozviete mnoho praktických rád, tipov, postupov a inšpirácií ako dochucovať jedlá tak, aby u vás doma zostali vždy po obede taniere prázdne.

Z každého nášho kurzu si NAVIAC domov odnesiete náš darčekový balíček "TO NEJLEPŠÍ OD DAVÍDKA" v hodnote 25 € s 10 druhmi nášho korenia a e-book “33 KLENOTŮ TRADIČNÍ ČESKÉ KUCHYNĚ ” s desiatkami receptov a postupov. 

Pozývame vás, poďte s nami do našich spoločných Zážitkových kurzov a rozšírte si vedomosti v kurzoch ČESKÁ KUCHYŇA TRADIČNĚ I NETRADIČNE  alebo mnohých ďalších s tými najlepšími kuchármi.

Všetko o kurzoch kuchárskej školy a našich spoločných kurzoch nájdete na webe www.pregurmanov.sk

Zhrnutie a všetky dôležité informácie o našom kurzu "ČESKÁ KUCHYŇA TRADIČNĚ I NETRADIČNE" sa dozviete TU.

Priama rezervácia na ten to kurz:

REZERVOVAT

(kliknutím REZERVOVAŤ budete presmerovaný na web www.pregurmanov.sk si najdite tento kurz kde budete sa moc prihlásiť a zaplatiť. Platba na našom webu nie je možná.)

Teším sa na vás v mojich zážitkových kurzoch!

Váš Davídek

Davídek
Davídek
Davídek
zdieľajte na:   zdieľajte
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie