1 tuniaka v konzerve (kúsky nie drť)
pol stredne veľkej červenej cibule
1 balenie Žervé (smotanový syr)
citrónová šťava
čerstvá petržlenová vňať
Čierne mleté korenie
soľ
1Kúsky tuniaka nechajte odkvapkať cez sitko, aby ste sa zbavili čo najväčšieho množstva šťavy či oleja z konzervy.
2Cibuľu nakrájajte najemno.
3Tuniaka, cibuľu, žervé a Ramu vložte do misky a všetko spoločne premiešajte.
4Dochuťte korením, soľou a citrónovou šťavou.
5Nasekajte petržlenovú vňať a všetko ešte spoločne premiešajte.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.