4 filety z tresky
olivový a slnečnicový olej
1 ČL LEMON PEPPERU
kúsok masla
soľ
ŠALÁT
2 baby rímske šaláty
1 granátové jablko
1 ČL VEGGIE MIXU
2 ČL SEZAMU ČIERNEHO
2 PL medu
1 PL citrónovej šťavy
2 pomaranče
2 PL olivového oleja
1 PL slnečnicového oleja
soľ
Lemon Pepper nakúpite tu
Sezam čierny nakúpite tu
Veggie MIX nakúpite tu
ŠALÁT
1Pripravte si zálievku. Zmiešajte med, citrónovú šťavu, olivový olej, soľ, ČIERNY SEZAM a VEGGIE MIX.
2Rímsky šalát natrhajte do misy na menšie kúsky, z granátového jablka vyberte semienka a pomaranč nakrájajte na asi centimetrové kolieska.
3Na panvici opečte pomaranč na kvapke oleja, nechajte ho vychladnúť a nakrájajte na menšie kúsky.
4Zálievku, šalát, grilovaný pomaranč a semienka z granátového jablka dobre premiešajte a nechajte chvíľu odpočinúť.
RYBA
5Filety z tresky potrite olejom a na panvici prudko opečte z oboch strán - asi 2 minúty z každej strany. Potom plameň vypnite, prihoďte kúsok masla, posypte CITRÓNOVÝM KORENÍM (Lemon Pepper) a soľou podľa chuti. Rybu ešte chvíľu polievajte maslom s korením. Potom nechajte odpočinúť ešte 5 minút. Rybu pred podávaním ešte polejte olivovým olejom a osoľte podľa chuti.
Treska je veľmi krehká ryba, preto potrebuje veľmi rýchlu úpravu. Skvelý zdravý recept na ľahký obed alebo večeru.
Dobrú chuť.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.