2 kuracie prsia
4 pšeničné tortilly
1 paradajka
1/2 šalátovej uhorky
1/4 ľadového šalátu
1 mrkva
1/2 kyslej smotany
100 g syra eidam v celku
3 strúčiky cesnaku
1 dcl panenského slnečnicového oleja
2 PL kvalitnej sójovej omáčky
2 PL kvalitnej worcestrovej omáčky
1 PL korenia Pikantné marinády
2 ČL korenia Grécke bylinky
soľ
1Mäso očistite a nakrájajte na väčšie kúsky.
2Pripravte si marinádu: zmiešajte olej, sójovú omáčku, worcestrovú omáčku, korenie, soľ a 2 rozpučené strúčiky cesnaku.
3Mäso naložte do marinády a nechajte aspoň 30 minút odležať pri izbovej teplote.
4Medzitým si nakrájajte zeleninu: uhorky a paradajky na tenké plátky, šalát nasekajte a mrkvu škrabkou nakrájajte na tenké plátky. Nastrúhajte si aj syr.
5Mäso orestujte na panvici.
6Medzitým si pripravte dip: kyslú smotanu zmiešajte s jedným pretlačeným strúčikom cesnaku, Gréckymi bylinkami a soľou.
7Rozohrejte veľkú panvicu, tortilly potrite trochou vody a na rozpálenej panvici na sucho z oboch strán opečte. Stačí 20 sekúnd z každej strany.
8Servírujte opečenú tortillu, potrite dipom, naložte zeleninu, mäso a posypte syrom.
Prajeme dobrú chuť.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.