✨ Vianočná garancia: zaplaťte objednávku do 18. 12. a balíček doručíme do Vianoc! 🎁

Recepty

Tortilla s kuracím v pikantnej marináde

Tortilla s kuřecím v pikantní marinádě

počet osôb
4

čas prípravy
30 min. príprava
30 min. odležanie mäsa

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Drůbež

Potrebujeme

2 kuracie prsia
4 pšeničné tortilly
1 paradajka
1/2 šalátovej uhorky
1/4 ľadového šalátu
1 mrkva
1/2 kyslej smotany
100 g syra eidam v celku
3 strúčiky cesnaku
1 dcl panenského slnečnicového oleja
2 PL kvalitnej sójovej omáčky
2 PL kvalitnej worcestrovej omáčky
1 PL korenia Pikantné marinády
2 ČL korenia Grécke bylinky
soľ

Pikantné marinády nakúpite tu
Grécke bylinky nakúpite tu

Postup prípravy

1Mäso očistite a nakrájajte na väčšie kúsky. 

2Pripravte si marinádu: zmiešajte olej, sójovú omáčku, worcestrovú omáčku, korenie, soľ a 2 rozpučené strúčiky cesnaku. 

3Mäso naložte do marinády a nechajte aspoň 30 minút odležať pri izbovej teplote. 

4Medzitým si nakrájajte zeleninu: uhorky a paradajky na tenké plátky, šalát nasekajte a mrkvu škrabkou nakrájajte na tenké plátky. Nastrúhajte si aj syr. 

5Mäso orestujte na panvici. 

6Medzitým si pripravte dip: kyslú smotanu zmiešajte s jedným pretlačeným strúčikom cesnaku, Gréckymi bylinkami a soľou. 

7Rozohrejte veľkú panvicu, tortilly potrite trochou vody a na rozpálenej panvici na sucho z oboch strán opečte. Stačí 20 sekúnd z každej strany. 

8Servírujte opečenú tortillu, potrite dipom, naložte zeleninu, mäso a posypte syrom. 

Prajeme dobrú chuť. 


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Pikantné marinády
Všetky recepty s korením Grécke bylinky

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie