4 porcie tuniaka (cca po 200g)
1ČL HRÁŠKOVÉ KORENIE
maslo
olivový olej
soľ
Šalát CARIBIC
4 menšie cvikly
1/4 menšieho červeného melóna
1 ČL korenia CARIBIC
2 pomaranče
1 PL medu
olivový olej
soľ
1Steaky z tuniaka potrite slnečnicovým olejom, položte na horúci gril alebo panvicu a po niekoľkých minútach steaky otočte.
2V panvici alebo ohňuvzdornej miske rozpusťte maslo a pridajte korenie HRÁŠKOVÉ KORENIE a mäso tam dajte.
3Steaky nechajte ešte pár minút v teplom grile v maslovom kúpeli s korením odpočinúť.
4Servírujte teplé. Priamo na tanieroch tuniaka posoľte, prelejte maslom s korením a pokvapkajte olivovým olejom.
ŠALÁT CARIBIC.
5Cviklu očistite a predvarte do polomäkka, melón, cviklu a pomaranč nakrájajte na kocky.
6Zmiešajte med, šťavu z polky pomaranča, soľ, korenie CARIBIC a olivový olej. Zálievku vmiešajte do šalátu a dosoľte podľa chuti.
Šalát nechajte ešte vychladiť a podávajte ako prílohu ku grilovanému tuniakovi.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.