srnčie stehno cca 1 kg
2 cibule
hladká múka
2 hrste sušených alebo čerstvých hríbov
kúsok prerastenej slaniny
1ČL GARLIC PEPPER
1ČL FARMÁRSKA ZMES BREZINA
soľ
1Mäso zbavte blán a naporcujte na asi 4 centimetrové kocky. Cibuľu očistite a nasekajte nahrubo. Huby rozlámte a na chvíľu namočte.
2Slaninu nakrájajte na kocky a upečte. Múku zmiešajte s korením GARLIC PEPPER, soľou a obaľte v nej mäso. V horúcej masti mäso prudko zo všetkých strán zatiahnite a odložte bokom.
3Na lyžici masti do červena orestujte cibuľu, pridajte namočené huby aj s tekutinou, korenie FARMÁRSKA ZMES BREZINA a mäso. Podlejte hrnčekom vody dajte do pekáča, prikryjte prikrývkou. Pomaly duste do mäkka v rúre pri teplote cca 170 stupňov. Keď je mäso mäkké dajte preč prikrývku z pekáča a ešte pár minút pečte. Tekutinu nechajte zredukovať. Dosoľte podľa chuti.
Podávajte s ryžou alebo tarhoňou.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.