Recepty

Špíz z panenky na slanine a čiernom korení

Špíz z panenky na slanině a pepři

počet osôb
4

čas prípravy
5 min. príprava
10 min. grilovanie
5 min. pečenie

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Vepřové

Potrebujeme

2 bravčové panenky
kúsok prerastenej slaniny
2 PL prepusteného masla
pol ČL ENGLISH PEPPER

English Pepper nakúpite tu
Amerika nakúpite tu

Postup prípravy

1Panenku očistiťe od prebytočných blán a nakrájajte asi na 4 cm kusy. Slaninu na menšie kúsky.

2Na grilovaciu ihlu napichujte striedavo mäso a slaninu. Rozpálte panvicu a na lyžici prepusteného masla, špízy prudko opečte.

3Do panvice pridajte druhú lyžicu prepusteného masla, korenie a osoľte.

4Panvicu vložte ešte na pár minút do vyhriatej rúry kde špízy dôjdu.

Podávajte s pečeným zemiakom alebo len so zeleninovým šalátom.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením English Pepper
Všetky recepty s korením Amerika

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie