1 karfiol
strúhanka
hladká múka
vajce
olej
1PL CESTÍČKA, KRÍDELKÁ
1 PL VEGOŠ
soľ
1Dajte variť vodu, pridajte do nej soľ, korenie VEGOŠ a priveďte do varu. Karfiol rozoberte na ružičky a nechajte povariť do polomäkka. Potom sceďte a nechajte vychladnúť alebo prelejte ľadovou vodou.
2Pripravte si trojobal a karfiol obaľte. V strúhanke rozmiešajte korenie CESTÍČKA, KRÍDELKÁ. Po upečení bude strúhanka voňavejšia a chutnejšia.
3Obalený karfiol upečte na slnečnicovom oleji. Podávajte s cesnakovými zemiakmi a domácou majonézou.
Myslím, že klasickú verziu vypražaného karfiolu všetci poznáte. Toto je taká vylepšená verzia, ktorá vás veľmi prekvapí.
DOBRÚ CHUŤ!
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.