300 g vaječných pšeničných rezancov
3 strúčiky cesnaku
polovica menšej hlávky bielej kapusty
2 mrkve
1 velká červená cibuľa
3 jarné cibuľky
Judášove ucho
1 citrónová tráva
5 lyžíc rastlinného oleja
Na dochutenie:
ryžový ocot
sójová omáčka
korenie Orient alebo Česká Čína
ústricová omáčka
Orient nakúpite tu
Chilli cayenské nakúpite tu
Slovenská čína nakúpite tu
1Uvarte rezance vo vriacej vode, najlepšie na spôsob Al dente. Dĺžka varenia záleží na type zakúpených rezancov, túto informáciu nájdete pravdepodobne na obale.
2Mrkva, bielu kapustu, červenú cibuľu, Judášove ucho a citrónovú trávu nakrájate na tenké pásiky a spoločne s cesnakom prudko opečte vo woku na oleji tak, aby zelenina zostala chrumkavá.
3Potom do woku pridajte uvarené rezance a nakrájanú jarnú cibuľku. Poriadne premiešajte.
4Na záver dochuťte ustricovou a sójovou omáčkou, ryžovým octom, korením Orient, mletým čiernym korením a soľou. Všetky ingrediencie ešte chvíľu opečte pre lepšie spojenie chutí.
Prajeme vám dobrú chuť!
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.