300 g kvalitnej bryndze
400 g tvrdého tvarohu
1 PL korenia POCTIVKA Z FATRY
soľ
Trojobal
strúhanka, vajce, múka
olej na vyprážanie
1Bryndzu a tvaroh rozdrobte, pridajte soľ, korenie a všetko zmiešajte.
2Z pripravenej hmoty urobte placky, obaľte ich v trojobale a dajte hneď na 30 minút do mrazničky.
3Brynzové placky vypražte v panvici na horúcom oleji. Finta spočíva v tom, že vďaka mrazeniu zmes neutečie.
4Podávajte so zemiakmi omastenými maslom a petržlenovou vňaťou.
Je to jeden z mojich úplne netradičných, ale za to originálných receptov. Vyskúšajte brynzu upraviť trochu inak. Davídek
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.