1000 g mletého mäsa (najlepšie mix hovädzieho a bravčového)
200 g údeného oštiepku
2 vajcia
1 ZVÄZOK JARNEJ CIBUĽKY NASEKANEJ NA DROBNO
1 PL POCTIVKA Z FATRY
1 ČL solamylu alebo zemiakového škrobu
soľ
olej na vyprážanie
Na trojobal:
hladká múka
2 vajcia
strúhanka
1Mleté mäso, ostatné suroviny a korenie zmiešajte, dobre zapracujte a dajte do chladničky aspoň na hodinu vychladiť.
2Z vypracovanej zmesi vytvorte karbonátky a obaľte ich v trojobale. Hladká múka, vajce a nakoniec strúhanka.
3Rozohrejte rúru na 150°C. Mleté rezne najprv do zlata opečte na oleji a potom ich 10 minút nechajte dôjsť v rúre.
4Pokiaľ máte baby zemiaky alebo zemiaky uvarte vo vode alebo v pare, vmiešajte do nich kúsok masla a čerstvú alebo sušenú pažítku.
Naša slovenská vylepšená verzia holandského rezňa naozaj stojí za to a určite si ju zamilujete rovnako ako aj my.
Páči sa vám náš recept? Vyskúšajte ho. Páči sa vám náš program "VARTE PODĽA KORENIA"? Vyskúšajte ho. Nemáte doma ešte naše korenie? Pozorne si náš ESHOP prejdite a objednajte si z neho. Ste s nami spokojní? Dajte nám vedieť. Neviete ako? Napíšte nám alebo len naše recepty "ZDIEĽAJTE". Ďakujeme.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.