Recepty

Slovenský rezeň s údeným oštiepkom a varenými zemiakmi

Slovenský řízek s uzeným oštiepkom a vařeným bramborem

počet osôb
4

čas prípravy
0 min. príprava

obtiažnosť
střední

druh jedla
Slovenská kuchyně

Potrebujeme

1000 g mletého mäsa (najlepšie mix hovädzieho a bravčového)
200 g údeného oštiepku
2 vajcia
1 ZVÄZOK JARNEJ CIBUĽKY NASEKANEJ NA DROBNO
1 PL POCTIVKA Z FATRY
1 ČL solamylu alebo zemiakového škrobu
soľ
olej na vyprážanie

Na trojobal:
hladká múka
2 vajcia
strúhanka

Poctivka z Fatry nakúpite tu

Postup prípravy

1Mleté mäso, ostatné suroviny a korenie zmiešajte, dobre zapracujte a dajte do chladničky aspoň na hodinu vychladiť.

2Z vypracovanej zmesi vytvorte karbonátky a obaľte ich v trojobale. Hladká múka, vajce a nakoniec strúhanka.

3Rozohrejte rúru na 150°C. Mleté rezne najprv do zlata opečte na oleji a potom ich 10 minút nechajte dôjsť v rúre.

4Pokiaľ máte baby zemiaky alebo zemiaky uvarte vo vode alebo v pare, vmiešajte do nich kúsok masla a čerstvú alebo sušenú pažítku.

Naša slovenská vylepšená verzia holandského rezňa naozaj stojí za to a určite si ju zamilujete rovnako ako aj my.

Páči sa vám náš recept? Vyskúšajte ho. Páči sa vám náš program "VARTE PODĽA KORENIA"? Vyskúšajte ho. Nemáte doma ešte naše korenie? Pozorne si náš ESHOP prejdite a objednajte si z neho. Ste s nami spokojní? Dajte nám vedieť. Neviete ako? Napíšte nám alebo len naše recepty "ZDIEĽAJTE". Ďakujeme.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Poctivka z Fatry

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie