600 g mletého mäsa
4 vajcia
2 strúčiky cesnaku alebo 2 ČL sušeného
strúhanka
rozmarín
soľ
čierne mleté korenie
Rozmarín celý nakúpite tu
Korenie čierne mleté nakúpite tu
Cesnak granulovaný nakúpite tu
Cesnak mletý nakúpite tu
1Uvarte vajcia na tvrdo, potom ich schlaďte a olúpte.
2Ďalej si pripravte mäsovú zmes. Mleté mäso zmiešajte s nastrúhaným cesnakom, soľou a korením.
3Mäsovú zmes si rozdeľte na 4 diely, z ktorých si urobte placky. Pre lepšiu manipuláciu si namočte ruky.
4Do placiek zabaľte uvarené vajcia a dôkladne uhlaďte, tak aby všetko držalo pohromade.
5Zmiešajte strúhanku s nakrájaným rozmarínom a vajce v nej obaľte.
6Položte na plech alebo do zapekacích misek a nakoniec pokvapkajte olivovým olejom.
7Pečte 20 minút na 200°C. Behom pečenia potierajte olejom.
Odporúčame: podávajte so zemiakovou kašou a obľúbeným šalátom.
Prajeme vám dobrú chuť!
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.