4 steaky z krkovičky
slnečnicový olej
korenie GARLIC PEPPER
2 cibule
anglická alebo oravská slanina
maslo
soľ
1Steaky potrite slnečnicovým olejom, položte na horúci gril a po niekoľkých minútach steaky otočte.
2V panvici alebo ohňuvzdornej miske rozpusťte maslo, pridajte korenie a vložte mäso.
3Krkovičku nechajte ešte pár minút v teplom grile v maslovom kúpeli s korením odpočinúť.
4Cibuľu nasekajte na hrubo, slaninu na tenké rezance. Dajte do ohňuvzdornej misky a vložte na 10 minút do horúceho grilu.
5Steaky posoľte a na mäso položte grilovanú cibuľu a slaninu.
Osvedčený francúzsky spôsob úpravy mäsa, rýb aj zeleniny. Žiadne marinovanie, pripečené korenie a kvapkajúci olej. Upraví tepelne surovinu, potom dochutí korením a zjemní maslom alebo Ghí. Jednoduchšie to už nejde a výsledok je nezabudnuteľný.
Páči sa vám náš recept? Vyskúšajte ho. Páči sa vám náš program "VARTE PODĽA KORENIA"? Vyskúšajte ho. Nemáte doma ešte naše korenie? Pozorne si náš ESHOP prejdite a objednajte si ho. Ste s nami spokojní? Dajte nám vedieť. Neviete ako? Napíšte nám alebo len naše recepty "ZDIEĽAJTE". Ďakujeme.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.