Recepty

Salsa Roja (mexická rajčinová omáčka)

 Salsa Roja (mexická rajčatová omáčka)

čas prípravy
10 min. príprava

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Mexico

Potrebujeme

1 konzerva drvených rajčín (bez šupky)
1/2 väčšej červenej cibule nakrájanej na hrubo
3 strúčiky cesnaku
1/2 Jalapeño papričky zbavené semienok a nakrájané na kúsky
hrsť čerstvého koriandru
šťava z 1 limetky
štipka soli
1/2 lyžičky mletého čierneho korenia
1/4 lyžičky cayenského chilli

Korenie čierne mleté nakúpite tu
Chilli cayenské nakúpite tu

Postup prípravy

1Všetky ingrediencie dajte do mixéru a mixujte cca 1 minútu, pokiaľ sa všetko nespojí. V salse by nemali zostať väčšie kúsky zeleniny.

2Salsu si môžete ešte dochutiť - pokiaľ máte radi veľmi pikantné, pridajte ešte chilli alebo dajte celú Jalapeño papričku.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Korenie čierne mleté
Všetky recepty s korením Chilli cayenské

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie