Recepty

Hummus s červenou repou

Hummus s červenou řepou

počet osôb
4

čas prípravy
20 min. príprava

obtiažnosť
střední

druh jedla
Bez masa

Potrebujeme

200g červenej repy (cvikly)
300g základného hummusu
hrsť čerstvej petržlenovej vňate
hrsť čerstvého tymiánu
citrónová šťava podľa chuti
soľ a čerstvo namleté čierne korenie
voda podľa potreby

Petržlenový list nakúpite tu
Tymian nakúpite tu
Sezam biely nakúpite tu
Farebné korenie do mlynčekov nakúpite tu
Korenie troch farieb nakúpite tu

Postup prípravy

1Cviklu dajte variť do osolenej vody približne na 30 minút, kým nezmäkne. Nechajte vychladnúť, olúpte ju a nakrájajte na menšie kúsky (bude sa mixovať, tak záleží na vašom mixéri).

2Do mixéra vložte základný hummus, pripravenú cviklu, petržlen a tymián. Osoľte a okoreňte, pridajte trochu citrónovej šťavy a rozmixujte do hladkej nadýchanej konzistencie. Pokiaľ je hummus príliš hustý, pridajte trošku vody. 

3Na záver dochuťte soľou, citrónom a dokoreňte podľa chuti.

Dobrú chuť! :)


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Petržlenový list
Všetky recepty s korením Tymian
Všetky recepty s korením Sezam biely
Všetky recepty s korením Farebné korenie do mlynčekov
Všetky recepty s korením Korenie troch farieb

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie