Recepty

Paradajková omáčka s mäsovými guľôčkami

Rajčatová omáčka s masovými kuličkami

počet osôb
2

čas prípravy
20 min. príprava
30 min. pečenie, varenie

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Batolata

Potrebujeme

8 paradajok
200 ml zeleninového vývaru
200 g bravčovej krkovičky
1 lyžička korenia Vege-rajčátka
1 lyžička korenia Detské bylinky Eliška
1 vajcia
štipka soli
100 g cestovín

Cestovinky od maminky nakúpite tu
Detské bylinky Eliška nakúpite tu

Postup prípravy

1Paradajky umyte a sparte pomocou horúcej vody. Rýchlo schlaďte, odstráňte šupku a nakrájajte na kocky.  

2Nakrájané kocky paradajok vložte do hrnca a zalejte 200 ml zeleninového vývaru. Pridajte korenie Vege - rajčátka a varte do mäkka.

3. Mäso pomeľte v mlynčeku.

4Pripravte si zmes z mäsa, vajíčok, korenia Detské bylinky Eliška, prípadne soli. Zo zmesi vytvarujte guľôčky. 

5. Rúru zohrejte na teplotu 180 °C. Guľôčky poukladajte na papier na pečenie a pečte cca 30 minút, kým nezozlatnú. 

6Uvarte cestoviny podľa návodu a podávajte s omáčkou a mäsovými guľôčkami. 

Dobrú chuť. 


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Cestovinky od maminky
Všetky recepty s korením Detské bylinky Eliška

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie