✨ Vianočná garancia: zaplaťte objednávku do 18. 12. a balíček doručíme do Vianoc! 🎁

Recepty

Pštrosí steak na tymiáne

Pštrosí steak na tymiánu

počet osôb
4

čas prípravy
5 min. príprava
6 min. grilovanie

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Gril

Potrebujeme

4 pštrosie steaky (prsia alebo stehno)
olivový a slnečnicový olej
1 ČL korenia TYMIÁN
kúsok masla
soľ

Tymian nakúpite tu
Farebné korenie do mlynčekov nakúpite tu
Korenie troch farieb nakúpite tu

Postup prípravy

1Steaky potrite slnečnicovým olejom, položte na horúci gril alebo panvicu a po 3 minútach steaky otočte.

2V panvici alebo ohňuvzdornej miske rozpusťte maslo, pridajte TYMIÁN a pridajte tam mäso.

3V teplom grile nechajte steaky ešte pár minút odpočinúť v maslovom kúpeli s korením.

4Servírujte teplé. Mäso by malo byť červené alebo ružovkasté. Priamo na tanieroch steaky posoľte, prelejte maslom s korením a pokvapkajte olivovým olejom.

Osvedčený francúzsky spôsob úpravy mäsa, rýb aj zeleniny. Žiadne marinovanie, pripečené korenie a kvapkajúci olej. Upraví tepelne surovinu, potom dochutí korením a zjemní maslom alebo Ghí. Jednoduchšie to už nejde a výsledok je nezabudnuteľný.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Tymian
Všetky recepty s korením Farebné korenie do mlynčekov
Všetky recepty s korením Korenie troch farieb

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie