4 pštrosie steaky (prsia alebo stehno)
olivový a slnečnicový olej
1 ČL korenia TYMIÁN
kúsok masla
soľ
Tymian nakúpite tu
Farebné korenie do mlynčekov nakúpite tu
Korenie troch farieb nakúpite tu
1Steaky potrite slnečnicovým olejom, položte na horúci gril alebo panvicu a po 3 minútach steaky otočte.
2V panvici alebo ohňuvzdornej miske rozpusťte maslo, pridajte TYMIÁN a pridajte tam mäso.
3V teplom grile nechajte steaky ešte pár minút odpočinúť v maslovom kúpeli s korením.
4Servírujte teplé. Mäso by malo byť červené alebo ružovkasté. Priamo na tanieroch steaky posoľte, prelejte maslom s korením a pokvapkajte olivovým olejom.
Osvedčený francúzsky spôsob úpravy mäsa, rýb aj zeleniny. Žiadne marinovanie, pripečené korenie a kvapkajúci olej. Upraví tepelne surovinu, potom dochutí korením a zjemní maslom alebo Ghí. Jednoduchšie to už nejde a výsledok je nezabudnuteľný.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.