250 g bravčového bôčika
250 g bravčového pliecka
2 veľké cibule
2 väčšie kyslé uhorky
1 PL plnotučnej horčice
2 čl korenia Garlic Pepper
2 čl korenia Česká drvená rasca
Soľ
1Mäso nakrájajte na väčšie kocky (3x3 cm). Nasoľte, nakorente cesnakovým korením a posypte rascou.
2Jednu cibuľu nakrájajte na hrubo a nasypte do pekáča. Na cibuľu rozložte mäso a podlejte trochou vody.
3Mäso pečte v rozohriatej rúre na 220°C zhruba 1 hodinu.
4Mäso nechajte vychladnúť. Medzitým nakrájajte druhú cibuľu a kyslé uhorky na drobno.
5Mäso aj s výpekom nameľte na mlynčeku (odporúčame elektrický mlynček :-) ).
6K mäsu primiešajte cibuľu a kyslé uhorky. Poriadne premiešajte. Dochuťte podľa vlastnej chuti.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.