Recepty

Pomazánka z pečeného mäsa

Pomazánka z pečeného masa

počet osôb
6

čas prípravy
10 min. príprava
60 min pečenie mäsa

obtiažnosť
střední

druh jedla
Snídaně & Svačinky

Potrebujeme

250 g bravčového bôčika
250 g bravčového pliecka
2 veľké cibule
2 väčšie kyslé uhorky
1 PL plnotučnej horčice
2 čl korenia Garlic Pepper
2 čl korenia Česká drvená rasca
Soľ

Garlic Pepper nakúpite tu
Rasca česká drvená nakúpite tu

Postup prípravy

1Mäso nakrájajte na väčšie kocky (3x3 cm). Nasoľte, nakorente cesnakovým korením a posypte rascou. 

2Jednu cibuľu nakrájajte na hrubo a nasypte do pekáča. Na cibuľu rozložte mäso a podlejte trochou vody. 

3Mäso pečte v rozohriatej rúre na 220°C zhruba 1 hodinu. 

4Mäso nechajte vychladnúť. Medzitým nakrájajte druhú cibuľu a kyslé uhorky na drobno. 

5Mäso aj s výpekom nameľte na mlynčeku (odporúčame elektrický mlynček :-) ). 

6K mäsu primiešajte cibuľu a kyslé uhorky. Poriadne premiešajte. Dochuťte podľa vlastnej chuti. 


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Garlic Pepper
Všetky recepty s korením Rasca česká drvená

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie