Recepty

Nátierka bulharka

Pomazánka bulharka

počet osôb
4

čas prípravy
20 min. príprava

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Pomazánky

Potrebujeme

1 menší zemiak
100 g paradajkového pretlaku
280 g hovädzieho mäsa
100 g majonézy
1 stredná cibuľa
100 g sterilovaných uhoriek
1 ČL horčice
štipku CHILLI MLETÉHO
štipku FAREBNÉHO KORENIA
soľ



Chilli mleté nakúpite tu
Farebné korenie do mlynčekov nakúpite tu
Korenie troch farieb nakúpite tu

Postup prípravy

1Uvarte hovädzie mäso a zemiak do mäkka, nechajte vychladnúť a pomelte.

2Pridajte najemno nakrájanú cibuľu, nastrúhané sterilizované uhorky a ostatné suroviny.

3Dochuťte MLETÝM CHILLI, ČIERNYM KORENÍM a podľa potreby osoľte.

Nátierku podávajte s čerstvým pečivom alebo topinkami. Prajeme vám dobrú chuť. :)


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Chilli mleté
Všetky recepty s korením Farebné korenie do mlynčekov
Všetky recepty s korením Korenie troch farieb

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie