3 kg vyšších bravčových rebier
2 PL našej novinky KOLENÁ, REBRÁ
1PL korenia VEGE-RAJČÁTKA
2 dcl desaťs1tupňového piva
1 plechovka ochuteného višňového alebo čerešňového nealkoholického piva
soľ
1Rebrá osušte, votrite do nich soľ a korenie, dajte na plech alebo do pekáča. Nechajte v chlade odležať niekoľko hodín, najlepšie cez noc.
2Rúru rozohrejte na 140 stupňov, rebrá podlejte desaťstupňovým pivom, priklopte vrchnákom alebo alobalom a pečte do mäkka. Budú to minimálne 4 hodiny.
3Do malého hrnca alebo panvice odlejte polovicu výpeku, prilejte celé ochutené pivo, korenie VEGE-RAJČÁTKA a redukujte kým nezvnikne hustá glazúra. Tou potom rebrá potierajte. V túto chvíľu, už pečte len na horúcom vzduchu s grilom kým nezozlatnú.
4Upečené rebrá dajte na dosku alebo na taniere a nechajte ich ešte niekoľko minút odpočinúť. Prelejte ich výpekom a podávajte s čerstvým chlebom, kyslou uhorkou, horčicou a chrenom.
Jednoduché a geniálne. Bohužiaľ, vám už iné pečené rebrá v reštauráciách, chutiť nebudú.
Páči sa vám náš recept? Vyskúšajte ho. Páči sa vám náš program "VARTE PODĽA KORENIA"? Vyskúšajte ho. Nemáte doma ešte naše korenie? Pozorne si náš ESHOP prejdite a objednajte si z neho. Ste s nami spokojní? Dajte nám vedieť. Neviete ako? Napíšte nám alebo len naše recepty ZDIEĽAJTE. Ďakujeme Davídci
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.