Recepty

Pikantný pečený losos

Pikantní pečený losos

počet osôb
4

čas prípravy
5 min. príprava
25 min. pečenie

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Ryby

Potrebujeme

1 filé z lososa (cca 900 g)
soľ
1/2 lyžička HARISSY
maslo

Harissa nakúpite tu

Postup prípravy

1Rúru rozohrejte na 180 °C.

2Pokiaľ v mäse ostali nejaké kosti, vytiahnite ich pomocou pinzety.

3Lososa položte na plech vyložený papierom na pečenie. Rybu osoľte, posypte HARISSOU a položte na ňu plátky masla.

4Pečte v rozohriatej rúre do ružova (asi 20 - 25 minút).


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Harissa

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie