Recepty

Kuracia tortilla s medvedím cesnakom

Kuřecí tortilla s medvědím česnekem

počet osôb
3

čas prípravy
25 min. príprava
15 min. pečenie

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Drůbež

Potrebujeme

2 stredne veľké kuracie prsia
1 vajce
kukuričné lupienky na obalenie rezňov
olej na vyprážanie

3 tortilly
3 hrste šalátu poľníček
3 hrste medvedieho cesnaku
2 hrste mrazenej kukurice (nechajte rozmraziť)
kyslá smotana
soľ
korenie Garlic Pepper
2 lyžičky korenia Grécke bylinky

Garlic Pepper nakúpite tu
Grécke bylinky nakúpite tu

Postup prípravy

1Kuracie prsia nakrájajte na menšie kúsky, osoľte a pridajte korenie Garlic Pepper. Kúsky mäsa následne namočte v rozšľahanom vajíčku.

2Kukuričné lupienky vložte do igelitového vrecka, valčekom ich rozdrťte a obaľte v nich pripravené mäso.

3Na rošt rúry rozprestrite papier na pečenie a položte naň rezne. Pečte v rozohriatej rúre na najvyššom stupni cca 10 až 15 minút dozlata.

4Kyslú smotanu zmiešajte s korením Grécke bylinky. Na rozohriatej panvici medzitým nasucho opekajte tortillu po oboch stranách (každú stranu cca 2 minúty).

5Na teplú tortillu dajte 1 hrsť šalátu poľníček, 1 hrsť medvedieho cesnaku nakrájaného najemno, 1/3 rozmrazenej kukurice, 1/3 kuracích rezňov a 1/3 dipu z kyslej smotany. Tortillu zrolujte do wrapu.

Tip na servírovanie: Wrap zabaľte do papiera na pečenie a previažte špagátikom.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Garlic Pepper
Všetky recepty s korením Grécke bylinky

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie