4 kuracie steaky (najlepšie prsia)
olivový a slnečnicový olej
korenie FRANCÚZSKE BYLINKY
korenie TALIANSKÉ BYLINKY
maslo
soľ
4 trsy cherry alebo kríčkových paradajok
1Steaky potrite slnečnicovým olejom, položte na horúci gril a opekajte. Po niekoľkých minútach steaky otočte a opekajte aj druhú stranu. Paradajky pokvapkajte slnečnicovým olejom a pridajte tiež na gril.
2V panvici alebo v ohňovzdornej miske rozpustite maslo a pridajte korenie FRANCÚZSKE BYLINKY. Následne pridajte mäso.
3Steaky nechajte ešte pár minút v teplom grile v maslovom kúpeli s korením oddýchnuť.
4Zmiešajte olivový olej s korením TALIANSKE BYLINKY a na tanieri pokvapkajte touto zmesou grilované paradajky.
5Servírujte teplé. Až pri samotnom servírovaní steaky na tanieri osoľte, prelejte maslom s korením a pokvapkajte olivovým olejom.
Osvedčený francúzsky spôsob úpravy mäsa, rýb aj zeleniny. Žiadne marinovanie, pripečené korenie a kvapkajúci olej. Tepelne upravená surovina, následné dochutenie korením a zjemnenie maslom alebo Ghí. Jednoduchšie to už ani nejde a výsledok je nezabudnuteľný.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.