600 g kuracích pŕs
múka na obaľovanie
strúhanka na obaľovanie
2 vajcia
150 g masla
soľ
mleté čierne korenie
korenie PIKANT alebo RANČ MIX
hrsť medvedieho cesnaku
korenie Grécke bylinky
Grécke bylinky nakúpite tu
Korenie čierne mleté nakúpite tu
Aglio olio e peperoncino nakúpite tu
Slovenská zmes Fajnotka nakúpite tu
Medvedí cesnak nakúpite tu
1Ako prvé si pripravte bylinkové maslo. Medvedí cesnak si nakrájajte na drobno a spolu s Gréckymi bylinkami vmiešajte do zmäknutého masla. Podľa chuti môžete dosoliť.
2Ďalej si pripravte kuracie prsia. Najprv kuracie prsia naklepte na tenké plátky, následne ich osoľte a okoreňte a posypte korením PIKANT alebo RANČ MIX.
3Naklepané kuracie prsia potrite väčšou vrstvou bylinkového masla a zabaľte do rolád. (TIP: Roládky môžete zabaliť do kuchynskej fólie a nechať odležať cez noc, držia potom lepšie tvar).
4Potom si pripravte múku, vajce a strúhanku na trojobal. Roládky obaľte a opečte do zlata na panvici či vo fritéze.
Dobrú chuť :)
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.