2 väčšie kuracie prsia
1 balenie čerstvých fazuľových strukov
200 g anglickej slaniny
3 strúčiky cesnaku
8 stredne veľkých zemiakov
masť na restovanie
50 g masla
1 PL rastlinného oleja
1 PL korenie FRESH GRILL
1 ČL korenie GRÉCKE BYLINKY
1 ČL korenia GARLIC PEPPER
Soľ
Fresh Grill nakúpite tu
Grécke bylinky nakúpite tu
Garlic Pepper nakúpite tu
1Rozohrejte rúru na 200 stupňov. Zemiaky dôkladne umyjte, neolúpte, nakrájajte na mesiačiky.
2Zemiaky dajte do misy, nalejte olej, nasypte korenie Grécke bylinky a soľ. Všetko premiešajte a nasypte na plech. Pečte do zlata zhruba 30 minút. V priebehu pečenia zemiakov na plechu raz premiešajte.
3Fazuľky umyjte, odrežte kraje a prekrojte na polky. Povarte vo vriacej vode zhruba 5 minút, aby jemne zmäkli.
4Nakrájajte slaninu na drobno, rozpučte cesnak.
5Na veľkej rozpálenej panvici rozpusťte masť a restujte slaninu. Nasypte korenie Garlic Pepper a restujte do zlata. Dôkladne sceďte povarené fazuľky a vysypte ich na panvicu na slaninu. Pridajte cesnak a soľ. Restujte všetko spoločne do mäkka zhruba 10 minút.
6Kuracie prsia umyjte, osušte, očistite. Rozpolte ich, aby vznikli 4 steaky. Potrite rukami jemne rastlinným olejom a orestujte na grile. Kuraciemu mäsu stačí v kontaktnom grile maximálne 10 minút.
7Na panvičke rozpusťte maslo, nasypte do neho korenie Fresh Grill. Hotové steaky v bylinkovom masle prehoďte a nechajte ešte minútku dotiahnúť na veľmi miernom plameni. Po maslovom kúpeli steaky osoľte.
Dobrú chuť.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.