3 morčacie krky
2 morčacie krídla
3 menšie mrkve
2 menšie petržleny
1 menšie cibule
1 lyžice koreniacej zmesi NESOLDÍK
soľ
1Mäso opláchnite a zeleninu očistite.
2Všetko dajte do liatinového hrnca a bez veka pečte v rúre nahriatej na 220 °C, pustené na horný gril približne 30 minút.
3Potom dolejte vodou do 3/4 hrnca. Pridajte korenie, soľ, priklopte vekom a pečte v rúre cca 3 hodiny na 150 °C.
4.Keď je mäso mäkké, vývar sceďte, hodne dorieďte (je velice silný), mäso oberte a podávajte so širokými rezancami a uvarenou zeleninou.
Toto je Davídkov úplne netradiční spôsob varenia polievky či vývaru. Chute sú odlišné a výraznejšie, je potreba veľa riediť.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.