Recepty

Morčací vývar so širokými rezancami pečený v rúre

Krůtí vývar se širokými nudlemi pečený v troubě

počet osôb
6

čas prípravy
5 min. príprava
180 min. pečenie polievky

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Klasická kuchyně

Potrebujeme

3 morčacie krky
2 morčacie krídla
3 menšie mrkve
2 menšie petržleny
1 menšie cibule
1 lyžice koreniacej zmesi NESOLDÍK
soľ

Nesoldík nakúpite tu
Slovenská zmes Fajnotka nakúpite tu

Postup prípravy

1Mäso opláchnite a zeleninu očistite.

2Všetko dajte do liatinového hrnca a bez veka pečte v rúre nahriatej na 220 °C, pustené na horný gril približne 30 minút.

3Potom dolejte vodou do 3/4 hrnca. Pridajte korenie, soľ, priklopte vekom a pečte v rúre cca 3 hodiny na 150 °C.

4.Keď je mäso mäkké, vývar sceďte, hodne dorieďte (je velice silný), mäso oberte a podávajte so širokými rezancami a uvarenou zeleninou.

Toto je Davídkov úplne netradiční spôsob varenia polievky či vývaru. Chute sú odlišné a výraznejšie, je potreba veľa riediť.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Nesoldík
Všetky recepty s korením Slovenská zmes Fajnotka

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie