Polievka:
750 ml vývaru
750 ml smotany na varenie
čerstvý cesnak podľa chuti
muškátový orech
korenie Garlic Pepper
soľ
Zásmažka:
maslo na zásmažku
3 - 4 lyžice hladkej múky
(polievku taktiež môžete zahustiť napríklad tapiokovým škrobom)
Krutóny:
4 rožky
cca ⅕ masla
(môžete pridať aj strúhaný parmezán)
Na servírovanie:
hoblinky parmezánu
Garlic Pepper nakúpite tu
Muškátový oriešok mletý nakúpite tu
1V hrnci rozohrejte maslo, zasypte hladkou múkou a zľahka osmažte. Hotovú zásmažku zalejte studeným vývarom a rozmiešajte. Pridajte smotanu, korenie, soľ a povarte cca 10 minút. Na záver dochuťte čerstvým prelisovaným cesnakom podľa chuti.
2Rožky nakrájajte na malé kocky a osmažte ich na panvici na rozpustenom masle.
3Krémovou cesnakovú polievku podávajte s krutónmi a pred servírovaním posypte hoblinkami parmezánu.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.