500 g kuracích pŕs
2 mrkvy
1 lyžica oleja
1 lyžička mletého zázvoru
1 lyžička Kari Ázia (pre pikantnejšiu verziu Kari Thajsko)
štipku Kurkumy
1 lyžička citrónovej šťavy
2 l kuracieho vývaru
1 balenie instatných ázijských rezancov
soľ
čerstvý koriander
Čierne sezamové semienko
Kari Ázia nakúpite tu
Kari Thajsko nakúpite tu
Zázvor mletý nakúpite tu
Kurkuma nakúpite tu
Korenie čierne mleté nakúpite tu
1Kuracie prsia nakrájajte na malé kúsky a mrkvu na kolieska.
2Na oleji opečte kuracie mäso. Pridajte mrkvu, zázvor, kurkumu, indiu a opekajte 5 minút.
3Zmes zalejte vývarom alebo vodou a nechajte vrieť na miernom plameni cca 30 minút.
4Dochuťte soľou, čiernym mletým korením a citrónovou šťavou.
Podávajte s uvarenými čínskými rezancami, posypané čiernym sezamom a čerstvým koriandrom.
Dobrú chuť.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.