4 kačacie prsia
olivový a slnečnicový olej
korenie ORANGE PEPPER
maslo
soľ
Malinová omáčka:
1/2 l červeného vína
hrsť čerstvých malín
1 PL ČERVENÉHO KORENIA
dva oriešky masla
šťava z polovice citróna
soľ
1Kačacie prsia potrite slnečnicovým olejom, položte na horúci gril a po niekoľkých minutách mäso otočte.
2V panvici alebo ohňuvzdornej miske rozpusťte maslo, pridajte korenie a mäso dajte doňho.
3Prsia nechajte ešte pár minút v teplom grile v maslovom kúpeli s korením odpočinúť.
Malinová omáčka
4Do panvice dajte pol litra kvalitného červeného vína, hrsť malín, 1 PL ČERVENÉHO KORENIA a zredukujte na polovicu.
5Omáčku dôkladne rozmixujte, vráťte naspäť na oheň, pokvapkajte citrónovou šťavou, pridajte maslo a nechajte ešte chvíľu prehriať.
6Priamo na tanieroch steaky posoľte, nakrájajte na tenké plátky, prelejte maslom s korením, pokvapkajte olivovým olejom a servírujte s malinovou omáčkou.
Skvelá kombinácia kačacieho mäsa s ovocím a červeným vínom. Nezabudnuteľné!
Dobrú chuť!
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.