Recepty

Kačacie prsia na Pomarančovom korení s malinovou omáčkou a červeným korením

Kachní prsa na Pomerančovém pepři s malinovou omáčkou a červeným pepřem

počet osôb
4

čas prípravy
5 min. príprava
10 min. grilovanie
10 min. príprava omáčky

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Davídkovy speciality

Potrebujeme

4 kačacie prsia
olivový a slnečnicový olej
korenie ORANGE PEPPER
maslo
soľ

Malinová omáčka:
1/2 l červeného vína
hrsť čerstvých malín
1 PL ČERVENÉHO KORENIA
dva oriešky masla
šťava z polovice citróna
soľ

Orange Pepper nakúpite tu
Korenie červené celé nakúpite tu

Postup prípravy

1Kačacie prsia potrite slnečnicovým olejom, položte na horúci gril a po niekoľkých minutách mäso otočte.

2V panvici alebo ohňuvzdornej miske rozpusťte maslo, pridajte korenie a mäso dajte doňho.

3Prsia nechajte ešte pár minút v teplom grile v maslovom kúpeli s korením odpočinúť.

Malinová omáčka

4Do panvice dajte pol litra kvalitného červeného vína, hrsť malín, 1 PL ČERVENÉHO KORENIA a zredukujte na polovicu.

5Omáčku dôkladne rozmixujte, vráťte naspäť na oheň, pokvapkajte citrónovou šťavou, pridajte maslo a nechajte ešte chvíľu prehriať.

6Priamo na tanieroch steaky posoľte, nakrájajte na tenké plátky, prelejte maslom s korením, pokvapkajte olivovým olejom a servírujte s malinovou omáčkou.

Skvelá kombinácia kačacieho mäsa s ovocím a červeným vínom. Nezabudnuteľné!

Dobrú chuť!


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Orange Pepper
Všetky recepty s korením Korenie červené celé

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie