4 kačacie prsia zbavené kože
olivový a slnečnicový olej
korenie HRÁŠKOVÉ KORENIE
maslo
soľ
Pol kila zeleného hrášku
100 g panchety
2 mandarínky
maslo
1Kačacie prsia potrite slnečnicovým olejom, položte na horúci gril alebo panvicu a po niekoľkých minútach mäso otočte.
2V panvici alebo ohňuvzdornej miske rozpusťte maslo a pridajte HRÁŠKOVÉ KORENIE a mäso tam dajte.
3Mäso nechajte ešte pár minút v teplom grile alebo panvici v maslovom kúpeli s korením odpočinúť.
4Servírujte teplé. Priamo na tanieroch mäso posoľte, prelejte maslom s korením a pokvapkajte olivovým olejom.
5Slaninu nakrájajte na kocky, mandarínky olúpte, rozoberte na jednotlivé kúsky. Hrášok pár minút varte v pare alebo vriacej vode a potom nechajte odkvapkať.
6V panvici opečte slaninu s maslom, pridajte do horúceho tuku mandarínku, hrášok, soľ a korenie. Dobre premiešajte a nechajte odpočinúť.
Skvelá netradičná príloha s kačacím mäsom je naozajstna lahôdka. Vyskúšajte a určite si toto jedlo zamilujete.
Dobrú chuť
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.