500 ml bieleho jogurtu
2 hrnčeky polohrubej múky
1 hrnček kryštálového cukru
2 vajce
1 prášok do pečiva
1 vanilkový cukor
4 broskyne
1ČL citronovej kôry
1Vajce rozklepnite do misy, zmiešajte s vanilkovým cukrom a jogurtom.
2Pridajte múku, cukor, korenie a kypriaci prášok a všetko vymiešajte do jemného cesta.
3Rozohrejte rúru na 160 stupňov.
4Vymažte plech maslom, vysypte múkou a nalejte naňho cesto.
5Nakrájajte broskyne na malé kúsky, obaľte ich v troške polohrubej múky a nasypte rovnomerne na cesto. Ovocie bude vďaka tomu menej prepadať do cesta.
6Pečte cca 30 minút dozlata.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.