Recepty

Jogurtový koláč s broskyňami

Jogurtová buchta s broskvemi

počet osôb
6

čas prípravy
10 min. príprava
30 min. pečenie

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Dezerty

Potrebujeme

500 ml bieleho jogurtu
2 hrnčeky polohrubej múky
1 hrnček kryštálového cukru
2 vajce
1 prášok do pečiva
1 vanilkový cukor
4 broskyne
1ČL citronovej kôry

Citrónová kôra drvená nakúpite tu

Postup prípravy

1Vajce rozklepnite do misy, zmiešajte s vanilkovým cukrom a jogurtom. 

2Pridajte múku, cukor, korenie a kypriaci prášok a všetko vymiešajte do jemného cesta. 

3Rozohrejte rúru na 160 stupňov. 

4Vymažte plech maslom, vysypte múkou a nalejte naňho cesto.

5Nakrájajte broskyne na malé kúsky, obaľte ich v troške polohrubej múky a nasypte rovnomerne na cesto. Ovocie bude vďaka tomu menej prepadať do cesta. 

6Pečte cca 30 minút dozlata. 


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Citrónová kôra drvená

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie