Recepty

Jemná hrášková nátierka

Jemná hrášková pomazánka

počet osôb
4

čas prípravy
10 min. príprava

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Pomazánky

Potrebujeme

200 g mrazeného hrášku
100 g prírodného žervé
1 lyžička citrónovej šťavy
1/2 lyžička korenia Nátierky
1 lyžica olivového oleja

Nátierky nakúpite tu

Postup prípravy

1Mrazený hrášok povarte 3 minúty v malom množstve vody. Vodu zlejte a hrášok nechajte vychladnúť.

2Hrášok rozmixujte s lyžicou oleja tyčovým mixérom vo vyššej nádobe do hladka.

3Pridajte žervé, citrónovú šťavu a dochuťte trochou soli a korením Nátierky.

4Nátierku nechajte vychladnúť a servírujte s chrumkavými chlebmi, krekrami alebo kukuričnými tyčinkami.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Nátierky

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie