5 kg hrušiek (zbavených šupky a jadierok)
1 a ½ l vody (podľa potreby môže byť aj menej)
½ kg cukru
1 ČL MLETÉHO KARDAMÓMU
3 vanilkové pudingy
1 a ½ l vody na prípravu pudingu
1Hrušky nakrájajte na malé kúsky. Do hrnca nalejte 1 a ½ l vody (podľa potreby môže byť aj menej), cukor, KARDAMÓM (ak chcete, môžete pridať aj viac kardamómu), nakrájané hrušky a varte.
2Keď budú hrušky uvarené, odstavte hrniec zo sporáku a rozmixujte obsah tyčovým mixérom dohladka.
3Do menšieho hrnca nalejte 1 a 1/2 vody, prisypte puding (3 vrecúška) a za stáleho miešania varte do zhustnutia.
4Uvarený puding zmiešajte s pripravenou hruškovou zmesou a dôkladne premiešajte.
5Detskou výživou naplňte čisté poháre, dôkladne uzavrite a dajte sterilizovať pri teplote 80°C na 20 minút.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.