Recepty

Hovädzí rib eye steak

Hovězí rib eye steak

počet osôb
4

čas prípravy
5 min. príprava
10 minut grilovanie
5 minut odpočinutie mäsa

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Steaky

Potrebujeme

4 rib eye steaky
olivový a slnečnicový olej
korenie ENGLISCH PEPPER
maslo
soľ

English Pepper nakúpite tu

Postup prípravy

1Steaky potrite slnečnicovým olejom, položte na horúci gril a po niekoľkých minutách steaky otočte.

2V panvici alebo ohňovzdornej miske rozpusťte maslo a pridajte korenie a mäso tam dajte.

3Rib eye steaky nechajte ešte pár minút v teplom grile v maslovom kúpeli s korením odpočinúť.

4Servírujte teplé a priamo na tanieroch. Steaky posoľte, prelejte maslom s korením a pokvapkajte olivovým olejom.

Osvedčený francúzsky spôsob úpravy mäsa, rýb aj zeleniny. Žiadne marinovanie, pripečené korenie a kvapkajúci olej. Upraví tepelne surovinu, potom dochutí korením a zjemní maslom alebo Ghí. Jednoduchšie to už nejde a výsledok je nezabudnuteľný.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením English Pepper

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie