4 rib eye steaky
olivový a slnečnicový olej
korenie ENGLISCH PEPPER
maslo
soľ
1Steaky potrite slnečnicovým olejom, položte na horúci gril a po niekoľkých minutách steaky otočte.
2V panvici alebo ohňovzdornej miske rozpusťte maslo a pridajte korenie a mäso tam dajte.
3Rib eye steaky nechajte ešte pár minút v teplom grile v maslovom kúpeli s korením odpočinúť.
4Servírujte teplé a priamo na tanieroch. Steaky posoľte, prelejte maslom s korením a pokvapkajte olivovým olejom.
Osvedčený francúzsky spôsob úpravy mäsa, rýb aj zeleniny. Žiadne marinovanie, pripečené korenie a kvapkajúci olej. Upraví tepelne surovinu, potom dochutí korením a zjemní maslom alebo Ghí. Jednoduchšie to už nejde a výsledok je nezabudnuteľný.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.