Na holandský rezeň:
700g mletého mäsa (najlepšie mix hovädzieho a bravčového)
150g syr gouda
2 vajcia
hrsť čerstvej petržlenovej vňate nasekanej nadrobno
1lyžička korenia Lemon pepper
štipka mletého muškátového oriešku
soľ
olej na pečenie
Na trojobal:
hladká múka
2 vajcia
strúhanka
Lemon Pepper nakúpite tu
Pažítka nakúpite tu
Muškátový oriešok celý nakúpite tu
Muškátový oriešok mletý nakúpite tu
1Mleté mäso, ostatné suroviny a korenie dobre zmiešajte a dajte do chladničky aspoň na hodinu vychladiť.
2Z vypracovanej zmesi vytvorte karbonátky a obaľte ich v trojobale. Hladká múka, vajcia a nakoniec strúhanka.
3Predehrejte rúru na 150°C. Holanďanov najprv do zlata usmažte na oleji a potom ich 10 minút nechajte dôjsť v rúre.
4Pokiaľ máte baby zemiaky alebo aj klasické zemiaky, uvarte ich vo vode alebo na pare, vmiešajte do nich kúsok masla a čerstvú alebo sušenú pažítku.
Naša vylepšená verzia Holandského rezňa naozaj stojí za to a určite si ju zamilujete rovnako ako aj my.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.