4 žemle
4 ks syra hermelín
smotana na šľahanie
1 väčšia cvikla
rukola
6 PL masla
2 ČL korenia FRESH GRILL
1Cviklu vcelku uvarte vo vriacej vode do mäkka. Nechajte vychladnúť, ošúpte a nakrájajte na tenké plátky (8 ks).
2Hermelín vyberte z alobalu, z ktorého si urobte vaničku. Na dno nalejte 3 PL smotany, štipku korenia FRESH GRILL a dajte Hermelín. Na vrch ešte nalejte 2 PL smotany a opäť štipku FRESH GRILLU. Takto pripravený hermelín ugrilujte alebo dajte do rúry, na tak dlho kým sa smotana z polovice odparí.
3V panvici si rozpusťte maslo, stiahnite z plameňa a vmiešajte 1 lyžičku FRESH GRILLU. Do maslového kúpeľa vložte plátky cvikly a pootáčajte ich, aby sa cvikla celá obalila. Môžete trochu osoliť.
4Žemle rozrežte a dajte na chvíľu zohriať do grilu alebo teplej rúry.
5Na spodnú časť žemle rozotrite zvyšné rozpustené maslo z cvikly. Položte plátok cvikly, grilovaný hermelín, opäť plátok cvikly a čerstvú rukolu. Priklopte druhou časťou chrumkavej žemle a podávajte.
Vyskúšajte tento netradičný burger a uvidíte, že nebudete potrebovať ani majonézu či paradajky. :)
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.