4 steaky z krkovičky
olivový a slnečnicový olej
korenie GARLIC PEPPER
maslo
soľ
1Steaky potrite slnečnicovým olejom, položte na horúci gril a po niekoľkých minútach steaky otočte.
2V panvici alebo ohňovzdornej miske rozpusťte maslo a pridajte korenie a mäso tam preložte.
3Krkovičku nechajte ešte pár minút v teplom grile v maslovom kúpeli s korením odpočinúť.
4Servírujte teplé. A priamo na tanieroch steaky posoľte, prelejte maslom s korením a pokvapkajte olivovým olejom.
Osvedčený francúzsky spôsob úpravy mäsa, rýb aj zeleniny. Žiadne marinovanie, pripečené korenie a kvapajúci olej. Tepelne upraví surovinu, potom dochutí korením a zjemní maslom alebo Ghí. Jednoduchšie to už nejde a výsledok je nezabudnuteľný.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.