1,5 kg bravčovej krkovičky
1,5 kg malých nových zemiakov
150 g anglickej slaniny
lístky čerstvej šalvie
4 menšie cibule
soľ
Zemiačik
Garlic Pepper
Bravčová pečienka alebo drvená rasca
3 lyžice masla
Zemiačik nakúpite tu
Garlic Pepper nakúpite tu
Rasca česká drvená nakúpite tu
Bravčové pečené nakúpite tu
1Zemiaky umyjte a predvarte v osolenej vode. Zemiaky by mali byť uvarené do polomäkka.
2Medzitým si pripravte mäso. Mäso nakrájajte na cca pol centimetrové plátky a zľahka ich rozklepte. Mäso posoľte, posypte korením Bravčová pečienka alebo rascou či Garlic Pepprom a nakrájajte na približne 3 cm hrubé prúžky.
3Plátky anglickej slaniny si rozkrájajte na polovicu. Na každý prúžok mäsa si nachystajte jeden šalvijový lístoček. Anglickú slaninu, šalviu a mäso zrolujte do malých roládok.
4Cibuľu si nakrájajte na mesiačiky, tak ako na fotke.
5Cibuľu, zemiaky a malé mäsové roládky striedavo napichujte na špajle. Špízy grilujte 10-15 minút a priebežne otáčajte. Na záver grilovania zemiaky potrite rozpusteným maslom so Zemiačikom.
Prajeme dobrú chuť.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.