4 asi 250 g steaky z bravčovej panenky
olivový a slnečnicový olej
1 ČL korenie FRANCÚZSKA ZMES ŽANET
maslo
soľ
1Steaky panenky potrite slnečnicovým olejom, položte na horúci gril a po niekoľkých minútach steaky otočte.
2V panvici alebo v ohňuvzdornej miske rozpusťte maslo a pridajte korenie. Do rozpusteného masla vložte mäso.
3Steaky nechajte ešte pár minút v teplom grile v maslovom kúpeli s korením odpočinúť. Doporučujeme grilovať do stavu medium, vo vnútri jemne ružové.
4Servírujte teplé na tanieroch. Mäso posoľte, prelejte maslom s korením a pokvapkajte olivovým olejom.
Osvedčený francúzsky spôsob úpravy mäsa, rýb aj zeleniny. Žiadne marinovanie, pripečené korenie a kvapkajúci olej. Upraví tepelne surovinu, potom dochutí korením a zjemní maslom alebo Ghí. Jednoduchšie to už nejde a výsledok je nezabudnuteľný.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.