3 párky
1 cibuľa
3 zemiaky
1 lyžica masti
2 lyžice hladkej múky
1 lyžica Lahôdkovej papriky
1 lyžička Spišská zmes Valach
1 lyžička Garlic pepper
plátok masla
soľ
Paprika slovenská lahôdková nakúpite tu
Spišská zmes Valach nakúpite tu
Garlic Pepper nakúpite tu
1Cibuľu nakrájajte nadrobno, párky na pol kolieska a zemiaky na kocky.
2V hrnci zohrejte masť, prisypte cibuľu a orestujte ju do zlata.
3Prisypte párky a opečte ich. Pridajte papriku, ostatné korenie, múku, všetko orestujte a podlejte 1,5 litrom vody alebo vývaru. Dobre rozmiešajte a varte na miernom plameni.
4Asi po 10 minútach pridajte zemiaky a varte ich do mäkka.
5Polievku osoľte podľa chuti, zjemnite maslom a ešte chvíľu povarte. Podávajte s chlebom alebo bielym pečivom.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.