3/4 kg hovädzieho zadného alebo iné hovädzie mäso na dusenie
2 cibule
masť
2 mrkvy
1 petržlen
3 stredné zemiaky
300 g vopred uvarenej fazule alebo 1 konzerva fazule
vývar na podliatie
ČIERNE MLETÉ KORENIE
1 ČL korenia ARMÉNSKA ADŽIKA
soľ
1Mäso a zemiaky nakrájajte na malé kocky, mrkvu a petržlen na kolieska a cibuľu na drobno.
2Na masti opečte cibuľu, pridajte hovädzie mäso. Okoreňte ČIERNYM KORENÍM A ADŽIKOU. Podlievajte vývarom, prípadne vodou a duste pod prikrývkou.
3Keď je mäso polomäkké, pridajte mrkvu a petržlen a duste do mäkka.
4Zemiaky si uvarte zvlášť a keď je mäso hotové, pridajte zemiaky.
5Na záver pridajte fazuľu, osoľte, prípadne ešte podľa chuti okoreňte a podávajte s chlebom.
Dobrú chuť :)
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.