Recepty

Dusené hovädzie so zeleninou a fazuľou

Dušené hovězí se zeleninou a fazolemi

počet osôb
4

čas prípravy
70 min. príprava

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Hovězí

Potrebujeme

3/4 kg hovädzieho zadného alebo iné hovädzie mäso na dusenie
2 cibule
masť
2 mrkvy
1 petržlen
3 stredné zemiaky
300 g vopred uvarenej fazule alebo 1 konzerva fazule
vývar na podliatie
ČIERNE MLETÉ KORENIE
1 ČL korenia ARMÉNSKA ADŽIKA
soľ

Arménska adžika nakúpite tu
Korenie čierne mleté nakúpite tu

Postup prípravy

1Mäso a zemiaky nakrájajte na malé kocky, mrkvu a petržlen na kolieska a cibuľu na drobno.

2Na masti opečte cibuľu, pridajte hovädzie mäso. Okoreňte ČIERNYM KORENÍM A ADŽIKOU. Podlievajte vývarom, prípadne vodou a duste pod prikrývkou.

3Keď je mäso polomäkké, pridajte mrkvu a petržlen a duste do mäkka.

4Zemiaky si uvarte zvlášť a keď je mäso hotové, pridajte zemiaky.

5Na záver pridajte fazuľu, osoľte, prípadne ešte podľa chuti okoreňte a podávajte s chlebom.

Dobrú chuť :)


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Arménska adžika
Všetky recepty s korením Korenie čierne mleté

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie