Recepty

Domáci sirup z cvikly, melóna a anízu

Domácí sirup z řepy, melounu a anýzu

počet osôb
60

čas prípravy
30 min. príprava
2880 min. lúhovanie

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Nápoje

Potrebujeme

2 l prevarenej vody
1 sáčok kyseliny citrónovej
3 väčšie cvikly
¼ vodného melóna
2 polievkové lyžice mletého anízu
4 kg cukru

Aníz mletý nakúpite tu

Postup prípravy

1Z melóna odkrojte šupku.

2Cviklu aj melón nakrájajte na väčšie kocky.

3Nakrájané suroviny zalejte vodou a pridajte mletý aníz.

4Potom nechajte 48 hodín macerovať vo vode s kyselinou citrónovou.

5Preceďte zmes cez pančuchu, pridajte cukor a nechajte ho rozpustiť.

6Pripravte si fľaše, vypláchnite ich vriacou vodou a hotový sirup do nich naplňte.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Aníz mletý

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie