cesto (viď recept Cesto na pizzu)
Paradajkové sugo:
1/4 plechovky drvených paradajok
1/2 ČL TALIANSKYCH BYLINIEK
troška KORENIA ČIERNEHO MLETÉHO
soľ
120 g kvalitnej šunky s vysokým podielom mäsa
170 g syra Gouda
50 g mozzarelly
1 hrsť očistených a nakrájaných šampiňónov
1 hrsť čiernych olív
1 ČL TALIANSKYCH BYLINIEK na posypanie
Talianske bylinky nakúpite tu
Talianske bylinky v koreničke nakúpite tu
Korenie čierne mleté nakúpite tu
Korenie černe mleté v koreničke nakúpite tu
1Pripravte si cesto podľa tohto receptu.
2Keď budete mať cesto hotové, rozvaľkajte ho do okrúhleho tvaru tak, aby malo v priemere cca 30 cm. Okraje môžete nechať trošku hrubšie, zvyšok by mal byť rovnomerne tenký. Takto pripravené cesto preneste na olejom potretý plech (najlepšie okrúhly).
3Rúru zohrejte na teplotu 200 °C.
4V miske zmiešajte všetky ingrediencie na sugo a potrite ním cesto.
5Na sugo naukladajte na kúsky natrhanú šunku, nastrúhajte na ňu syr Gouda, naskladajte kúsky mozarelly, posypte na plátky nakrájanými šampiňónmi, pridajte čierne olivy a nakoniec všetko zľahka posypte TALIANSKYMI BYLINKAMI.
6Pečte v rozohriatej rúre cca 12 minút.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.