500 g cestovín
soľ
cca 13 cherry paradajok
hrsť šalátu poľníček
4 kuracie prsia
zmes MIMI GRIL
semienka čierneho sezamu
slnečnicový olej
cca 50 g masla alebo ghí
1 žltá paprika
70 g čiernych olív
75 g strúhaného parmezánu
Dresing:
3 PL kyslej smotany
3 PL jogurtu
1 PL citrónovej šťavy
1 strúčik cesnaku
1ČL detského korenia Eliška
1 ČL kečupu
MIMI GRIL nakúpite tu
Sezam čierny nakúpite tu
Detské bylinky Eliška nakúpite tu
Cestoviny uvarte podľa návodu na obale tak, aby zostali ľahko al dente. Po uvarení ich sceďte a nechajte vychladnúť.
Kuracie prsia očistite, odrežte tvrdšie časti a potrite slnečnicovým olejom. Na rozpálenej panvici grilujte prsia približne 5 minút z každej strany. Potom odstráňte zo sporáka, pridajte ghí alebo maslo s koreniacou zmesou MIMI GRIL. Mäso osoľte a nechajte ho odpočívať pod pokrievkou približne 10 minút. Nakoniec nakrájajte hotové mäso na menšie kúsky a nechajte úplne vychladnúť.
Cherry paradajky rozkrojte na štvrtiny, olivy pokrájajte na kolieska a papriku na malé kocky. Vo väčšej miske zmiešajte nakrájanú zeleninu (okrem poľníčka), mäso a vychladnuté cestoviny.
V menšej miske dôkladne premiešajte všetky suroviny na dresing a pridajte detské bylinky Eliška. Následne celým dresingom prelejte šalát, pridajte strúhaný parmezán a spolu všetko dôkladne premiešajte.
Tesne pred servírovaním vmiešajte do pripravenej zmesi šalát poľníček.
Šalát vložte do servírovacej misy a tesne pred podávaním posypte čiernym sezamom a môžete podávať.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.