kuracia polievková zmes
2 kuracie štvrtinky
1 mrazená zmes Mrkva s hráškom
1 lyžička zmesi Nesoldík
obľúbené cestoviny (zvieratká alebo písmenká)
soľ podľa chuti
1Mäso vložte do hrnca zalejte vodou a priveďte do varu, kým sa nezačne vytvárať pena.
2Všetkú vodu vylejte, opláchnite hrniec, mäso a znovu zalejte vodou.
3Pridajte Nesoldíka, soľ a nechajte len na miernom plameni s mierne odklopenou prikrývkou. Vodu priebežne dolievajte. Na posledných 15 minút pridajte mrazenú polievkovú zmes.
4Keď je mäso mäkké vývar sceďte, mäso oberte a vložte naspäť.
5Uvarte rezance, dajte ich do taniera, zalejte vývarom a ozdobte petržlenovou vňaťou.
Upozornenie pri dávkovaní korenia Nesoldík:
Zahoďte svoje zvyky a NEsypte na 1 LITER VÝVARU 1 LYŽICU BEŽNÉHO DOCHUCOVADLA.
U NESOLDÍKA PLATÍ LEN 1 MALÁ KÁVOVÁ LYŽIČKA NA 4 LITRE VÝVARU. Keď dáte viac, bude to silné, horké a budete musiet riediť.
Tento recept sa naša Eliška naučila v 3 rokoch a varí ho neustále. Naučte sa ho aj vy a naučte ho aj vaše deti.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.