1/2 sliepky
1 kačacie stehno
1 kuracie stehno
1 bravčová paprčka
1 morčacie stehno
1 balíček želatíny na tlačenku
1 lyžica korenia Staročech
5 ks Bobkových listov
soľ
1Všetko mäso vložte do hrnca, zalejte vodou a priveďte do varu, kým sa nezačne vytvárať pena.
2Všetkú vodu vylejte, opláchnite hrniec aj mäso a znovu zalejte vodou.
3Pridajte cibuľu, cesnak, korenie Staročech, Bobkové listy, soľ a nechajte len mierne vrieť s mierne odklopenou prikrývkou. Priebežne dolievajte vodu.
4Keď je mäso mäkké, vývar sceďte, zredukujte na polovicu, pridajte želatínu podľa návodu a vlejte do pripraveného "srnčieho chrbátu".
5Mäso oberte, zbavte kože, nakrájajte na väčšie kusy a rozložte do vývaru so želatínou. Dajte dobre vychladiť do chladničky a podávajte.
Skvelá detská tlačenka vhodná aj pre milovníkov bieleho mäsa. Dobrú chuť Davídek
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.