Recepty

Davídkove grilované rebrá

Davídkova grilovaná žebra

počet osôb
4

čas prípravy
20 min. príprava
75 min. predvarenie

obtiažnosť
střední

druh jedla
Vepřové

Potrebujeme

cca 2,5 kg údených rebier
2 dcl svetlého piva
2 lyžice višňového džemu alebo slivkového lekváru
2 lyžice horčice
2 čajové lyžičky korenia Gril a Ražeň alebo Méďa Gril
1 lyžička korenia Garlic Pepper

Gril a ražeň nakúpite tu
Garlic Pepper nakúpite tu
Méďa gril nakúpite tu

Postup prípravy

1Rebrá vložte do hrnca a pomaly varte približne hodinu. Nie je dobré, aby voda pri varení príliš vrela.

2Zmiešajte všetky jednotlivé prísady a pripravte si tak glazúru, ktorou budete pri grilovaní rebierka potierať. 

3Predvarené rebrá preložte po uvarení na gril alebo do rúry (najlepšie ešte teplé). Pri grilovaní ich môžete ešte niekoľkokrát potrieť glazúrou z každej strany. 

Prajeme dobrú chuť. 


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Gril a ražeň
Všetky recepty s korením Garlic Pepper
Všetky recepty s korením Méďa gril

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie